Bokningen är öppen!

Du bokar även ditt boende genom att klicka dig fram i bokningen nedan. Bekräftelsen du får efter bokning här gäller som bekräftelse på Selma Spa.

Boka din plats på konferensen och boende i samma formulär.

För att boka din plats på konferensen klickar du först på knappen som heter Anmäl dig här för just din kategoriVar noga med att välja rätt knapp!

När du sedan fyllt i dina uppgifter kommer du få välja dels vilka dagar du vill vara med på konferensen och om du vill vara med på den mycket uppskattade kvällsaktiviteten. Därefter kommer du få välja boende som du betalar själv till Selma Spa.

Det finns 4 olika kategorier att boka dig som:

Bussbolag (kostnadsfritt, boende tillkommer)

Bussresearrangör (kostnadsfritt, boende tillkommer)

Persontrafikens Veteraner (kostnadsfritt, boende tillkommer)

Övriga deltagare (7500:- + moms, boende tillkommer)

Utställare, fordonsleverantörer, journalister och arrangörer bokar via de länkar ni får tillskickat er av RESFORUM eller Sveriges Bussföretag.

Bussbolag

AnmalDigHar

Persontrafikens Veteraner

AnmalDigHar

Bussresearrangörer

AnmalDigHar

Övriga (7500:- + moms)

AnmalDigHar

Boende!

Ditt boende bokar du alltså i samma formulär som du bokar konferensen. Du kommer efter du gjort ditt val få en separat bekräftelse av Selma Spa för ditt boende via e-post. Det är alltså väldigt viktigt att e-postadressen är korrekt ifylld. Boendet kostar 995:-/person för del i dubbelrum. 1195:-/person för enkelrum. Moms tillkommer! Hotellet har 400 bäddar fördelat på 184 rum, så plats för alla bör det vara. Dock arbetar vi efter principen ”först till kvarn”. Så boka din plats och ditt boende NU.

ERBJUDANDE

Om ni vill komma till hotellet dagen innan för att i lugn och ro landa innan konferensen sätter igång, eller stanna kvar en dag extra för att kanske gå på spa, så erbjuds ni ett extra förmånligt pris på ert boende.

  • Del i dubbelrum inklusive ekologisk frukostbuffé 895:- + moms/person

  • Enkelrum inklusive ekologisk frukostbuffé 1095:- + moms/person

Bokning av dessa erbjudanden görs direkt med Selma spa efter det att ni fått en bekräftelse på ert boende som ni bokat här på hemsidan.